[wpdreams_ajaxsearchpro id=2]

Începând cu luna ianuarie a anului 2019, Centrul pentru Tineret al Municipiului București (CTMB) din cadrul Primăriei Municipiului București, a demarat proiectul „București – orașul tinerilor activi pe piața muncii”. Demersul își propune să sprijine tinerii bucureșteni și proaspeții absolvenți de studii gimnaziale, liceale și superioare aflați încă în proces de formare, dezvoltare personală, perfecționare și integrare în piața muncii.

Astfel, în cadrul programului, 2000 de tineri vor beneficia de cursuri de inițiere, calificare, specializare sau perfecționare profesională, în valoare de 1400 de lei/curs, autorizate de Autoritatea Națională de Calificare și puse la dispoziție gratuit de CTMB.

Cursurile vor fi de scurtă durată (1-3 luni) în domenii de activitate atractive și se vor finaliza cu o diplomă/ un certificat de atestare. În plus, în cazul în care absolvenții acestor cursuri se vor angaja în domeniul în care au obținut diploma/ certificatul de atestare, aceștia vor beneficia de o subvenție de angajare, acordată în funcție de durata cursului absolvit.

Mai multe informații cu privire la cursurile disponibile în cadrul programului „București – orașul tinerilor activi pe piața muncii”, precum și regulamentul proiectului pot fi consultate aici.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.