[wpdreams_ajaxsearchpro id=2]

În perioada 14-19 aprilie 2019, Facultatea Biologie a Universității din București, Institutul de Cercetare al Universității din București, Societatea Europeană de Toxicologie In Vitro (ESTIV), Societatea Americană de Toxicologie Celulară și Computațională (ASCCT), cu sprijinul Societății de Științe Farmaceutice din România și al firmei MATTEK, au organizat “ESTIV Applied In Vitro Toxicology Course”.

În cadrul evenimentului, cei 31 de participanți care activează în cercetare și în industrie, originari din Brazilia, Danemarca, Franța, Germania, Marea Britanie, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Slovacia, SUA  au urmat cursuri de pregătire teoretică și practică, predate de personalități recunoscute în domeniul toxicologiei in vitro care s-au referit la reglementările toxicologice la nivel european, metodele de screening și testare utilizate la acest moment la nivel mondial.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.