[wpdreams_ajaxsearchpro id=2]

Peste 9000 de oportunități de carieră în 160 de companii sunt disponibile în primul oraș virtual, , la Angajatori de TOP Virtual, care are loc până pe 5 mai 2019, pe www.hipo.ro. Evenimentul, ajuns la cea de-a 13-a ediție oferă oportunități de angajare în domenii diverse de activitate: de la IT, FMCG, Servicii și BPO, Retail, Inginerie, Servicii Financiare, Telecom până la Consultanță, Auto și Turism.

Printre avantajele oferite de participarea la Angajatori de TOP Virtual se numără: eliminarea barierelor geografice, joburile fiind accesibile tuturor, indiferent de orașul în care locuiesc, rapiditatea „vizitelor” la standurile companiilor de care candidații sunt interesați, în cadrul cărora ei pot aplica direct cu CV-ul (completat pe Hipo.ro), absența costurilor de transport și de cazare și disponibilitatea informațiilor indiferent de oră, plaja mai largă de oportunități de carieră și șanse mai mari de a obține un job dorit.

Noutatea ediției din această primăvară constă în posibilitatea de a vedea cum arată sediul companiei. După accesarea platformei Orașului Virtual al Joburilor – Angajatori de TOP candidații pot accesa o serie de imagini din sediile companiilor participante, dar și informații utile despre fiecare angajator. Cu ajutorul turului VR vor putea „păși” în fiecare colț al sediului, având astfel șansa de a vedea imagini cu sediile companiilor și mediul de lucru din companie înainte de a ajunge la interviu. Inițiativa VR vine în completarea componentei de tehnologie pe care târgul de joburi o înglobează la fiecare ediție.

Pentru a participa la Angajatori de TOP Virtual, candidații trebuie să își creeze un cont și un CV pe site-ul www.hipo.ro. După logare, vor putea aplica la toate joburile de interes. Participanții au posibilitatea să facă o selecție precisă a posturilor la care vor să aplice. Filtrele de căutare afișează oportunitățile de carieră în funcție de domeniul și / sau orașul de interes. În plus, ediția aceasta cei care accesează Angajatori de TOP Virtual pot intra în tragerea la sorți pentru unul dintre cele 3 kit-uri de călătorie. Mai multe detalii sunt disponibile aici.

Angajatori de TOP Virtual poate fi accesat pe www.hipo.ro până duminică, 5 mai. În secțiunea dedicată evenimentului, vor putea vizita profilele companiilor, pot vizualiza joburile disponibile și cerințele solicitate de angajatori, respectiv pot aplica la joburi.

Mai multe detalii despre eveniment pot fi accesate aici.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.