Căutare
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Studenții Universității din București au ocazia de a participa la o nouă ediție a competiției care va susține cele mai bune trei idei de campanii de conștientizare și colectare a dozelor, organizată de Asociația Alucro, deținătoare a licenței pentru derularea programului european dedicat colectării dozelor din aluminiu „Every Can Counts” în România. Proiectele vor fi implementate de studenții câștigători în facultățile la care studiază.

Pentru a sprijini implementarea campaniilor propuse de studenți, „Every Can Counts” România oferă trei granturi a câte 500 euro.

Candidații la Granturile studențești GreenMania, ediția 2019, trebuie să fie studenți la o facultate din România, indiferent de profil, cu excepția celor aflați în an terminal, astfel încât să poată asigura implementarea campaniei propuse, în anul universitar 2019-2020. Înscrierea se face prin completarea unui formular care presupune oferirea de informații cu privire la conceptul și activitățile campaniei (conferință, workshop, campanie video pe canalele facultății etc.), perioada de implementare, modalitățile de promovare a programului în facultate, și trimiterea acestuia, împreună cu documente care atestă calitatea de student, pe adresa de e-mail office@alucro.ro, până la 31 mai 2019.

Competiția dedicată studenților preocupați de protecția mediului a ajuns la cea de-a patra ediție, iar anul acesta se desfășoară sub numele de Granturile studențești GreenMania și presupune înscrierea de către studenți a unui plan privind modul în care să fie implementat programul de colectare a dozelor din aluminiu „Every Can Counts” în facultatea la care studentul este înscris și implementarea acestuia, dacă propunerea este aleasă câștigătoare.

Regulamentul complet al competiției Granturile studențești GreenMania este disponibil pe site-ul EveryCanCounts.ro.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.

Share This