[wpdreams_ajaxsearchpro id=2]

Asociația Alumni UB

Constituită în 2011 în baza Hotarârii Senatului Universităţii din Bucureşti, Asociația Alumni Universității din București este o organizație non guvernamentală, fără scop patrimonial, apolitică.

Asociația își propune să readucă și să mențină absolvenții Universității alături de comunitatea sa academică și să susțină material și financiar Universitatea din București în activitățile sale didactice, educaționale și de cercetare științifică.

Până în prezent a contribuit la realizarea acestei misiuni în principal prin facilitarea organizării unor evenimente științifice internaționale în cadrul facultăților Universității din București.

Pentru următorii ani asociația își propune:

  • să consolideze și să extindă rețeaua de absolvenți activ implicați în sprijinirea universității;
  • să atragă resurse și servicii în beneficiul comunității universității, inclusiv al absolvenților săi;
  • să faciliteze contactele între studenți, profesori și absolvenți în vederea creșterii fluxurilor de expertiză de la și către universitate, precum și pentru creșterea gradului de angajare în rândul studenților și absolvenților universității;
  • să dezvolte servicii de informare și promovare privind activitățile universității în rândul absolvenților și al publicului larg;
  • să contribuie la dezvoltarea și derularea proiectelor științifice și instituționale ale universității, facultăților și centrelor de cercetare.

 

Consiliul director

Luciana Alexandra GHICA (Președinte)
Camil-Alexandru PÂRVU (Vicepreședinte)
Răzvan VONCU
Ana Maria TĂNASE
Cătălin GHERGHE
Constantin VICĂ
Robert DOBRE

Contact

Blvd. Mihail Kogălniceanu nr. 36-46, 050107, București

E-mail: alumni@unibuc.ro

Website: alumni.unibuc.ro

Facebook:
Universitatea din Bucuresti

Galerie

Noutăți

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.