Căutare
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Prezentare Bursele Fulbright Student Award 2020-2021

Prezentare Bursele Fulbright Student Award 2020-2021
Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 02.04.2019
4:00 pm

Location
Facultatea de Drept

Categories No Categories


Marți, 2 aprilie 2019, Comisia Fulbright Româno-Americană și Universitatea din București vă invită la o prezentare a oportunităților de studiu și de cercetare în Statele Unite, prin programul de burse Fulbright. Întâlnirea va avea loc începând cu ora 16:00 în Sala Constantin Stoicescu a Palatului Facultății de Drept (B-dul. Mihail Kogălniceanu, nr. 36-46).

Prezentarea se va concentra asupra Programului „Fulbright Student Award 2020-2021”, pentru studii de masterat sau de cercetare doctorală (non-degree) la universități din Statele Unite ale Americii. De asemenea, vor fi prezentate resursele Centrului de Consiliere Educațională Education USA al Comisiei Fulbright Romania.

Bursa „Fulbright Student” vizează toate disciplinele, exceptându-le pe cele clinice, și se adresează absolvenților, masteranzilor, studenților în an final de licență și doctoranzilor români, de la universități acreditate de stat sau particulare.

Mai multe detalii despre Fulbright Student Award sunt disponibile aici.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.