[wpdreams_ajaxsearchpro id=2]

Studii Universitare de Doctorat

În prezent, Universitatea din București oferă programe de studii într-o varietate largă de domenii, de la științe umaniste și științe sociale până la științe naturale și matematică, pentru toate ciclurile și formele de formare universitară organizate, precum și numeroase alte programe postuniversitare superioare, programe de reconversie profesională și perfecționare. Toate programele sunt acreditate și autorizate.

Programele de doctorat includ un program de formare bazat pe cursuri avansate (în general, aproximativ 3 luni) și un program de cercetare. În mod normal, ele au o durată de 3 ani (180 ECTS), însă reglementările naționale și instituționale existente permit extinderi în situații bine motivate, astfel încât nici un doctorand să nu se grăbească să finalizeze teza de doctorat înainte de a fi pregătit pentru susținerea publică.

Mai multe detalii referitoare la Școlile Doctorale din cadrul Universității din București și programele de studii sunt disponibile pe site-ul doctorat.unibuc.ro

Date de contact Biroul Doctorate
Bd-ul M.Kogălniceanu nr.36-46, camera 107 (parter) sector 5, Cod poștal 050107, București
Tel:  021-307 73 17, 021-307 73 18
E-mail: birou@doctorat.unibuc.ro

Noutăți

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.