[wpdreams_ajaxsearchpro id=2]

Programe de formare continuă și reconversie profesională

Pot organiza programe postuniversitare de formare și dezvoltare profesională continuă toate acele instituții de învățământ superior care au acreditate cel puțin programe de studii universitare de licența în domeniul științific respectiv.

Programele postuniversitare de formare și dezvoltare profesională se desfășoară pe baza unui regulament propriu de organizare și desfășurare, aprobat de senatul universitar și cu respectarea reglementărilor în vigoare.

Programele postuniversitare pot utiliza ECTS/SECT și se finalizează cu un examen de certificare a competențelor profesionale asimilate de cursanți pe parcursul programului.

Programele postuniversitare se pot organiza în regim cu taxă sau cu finanțare din alte surse.

Au dreptul să participe la studii postuniversitare absolvenții care au cel puțin studii universitare cu diplomă de licență sau echivalentă.

La finalizarea programelor postuniversitare de formare și dezvoltare profesională se elibereaza un certificat de atestare a competențelor profesionale specifice programului.

Facultățiile care desfășoară cursuri postuniversitare de formare și dezvoltare profesionlă continuă din cadrul Universității din București sunt:

Facultatea de Biologie

„Biochimie și Biologie Moleculară”
„Evaluarea și monitorizarea substanțelor chimice din mediu”

Facultatea de Geografie

„Conversie profesională la nivel postuniversitar”

Facultatea de Litere

„Bibliotenonomie și știința informării”
„Profesori Documentariști”

Facultatea de Psihologie și Științele Educației

„Abordări moderne în psihopedagogia specială”
„Pedagogia învățământului primar și preșcolar”

Noutăți

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.